Fülhallgató, mikrofon, vezeték nélküli, Bluetooth, AWEI, “AT1-02”, fekete

19 685 Ft (15 500 Ft + ÁFA)

Eladási egység: 1 db/db

Fülhallgató, mikrofon, vezeték nélküli, Bluetooth, AWEI, "AT1-02", fekete

A True Wireless Stereo (TWS) technológia lehetővé teszi, hogy két aprócska, a fülbe illeszthető headset segítségével egyidejűleg egy sztereo felvétel bal és jobb csatornáját szinkronban, késedelem nélkül, kimagasló minőségben lehessen lejátszani, anélkül, hogy azokat egy vezeték kötné össze.

A fülhallgató tartalmaz még egy mikrofont is, amely CVC 8.0 (Clear Voice Capture) aktív zajcsökkentéssel rendelkezik és mindkét oldalban integrált Lítium polimer akkumulátorok biztosítják az energia ellátást. Kis mérete ellenére a készülék akár 3 óra folyamatos zenelejátszásra, vagy 4 óra telefonbeszélgetésre is alkalmas. A modern Bluetooth® technológia egyszerre két telefonhoz való egyidejű kapcsolódást is lehetővé teszi. A fülhallgató egy darabja önmagában is használható, ebben az esetben mono headsetként funkcionál.

Így nem csak a telefonálás, hanem a napi zenehallgatási igényeknek is tökéletesen megfelel! A készülékház egy kis „szarvat” azaz fülkagyló támaszt is tartalmaz, mely a fülkagylóba simulva stabilizálja és óvja meg az elmozdulástól, kieséstől.