3,5″ HDD (merevlemez), 3TB, USB 3.0, VERBATIM

50 483 Ft (39 750 Ft + ÁFA)

Eladási egység: 1 db/db

3,5" HDD (merevlemez), 3TB, USB 3.0, VERBATIM

A Verbatim USB 3.0 Desktop Hard Drive asztali merevlemez nagy tárolási teljesítményt kínál az USB 3.0 „Super Speed” csatlakozófelületen keresztül. Az USB 3.0 akár tízszer nagyobb sebességű átvitelt tesz lehetővé, mint az USB 2.0 felület (az USB busz sebességét alapul véve), ezáltal kiemelkedően nagy adatátviteli sebességet kínál út közben is.

Ön döntheti el, hogy az USB 3.0 Desktop Hard Drive asztali merevlemezt kétportos USB 3.0 PCIe illesztőkártyával vagy a nélkül vásárolhatja meg.

Amennyiben asztali számítógépén nem található USB 3.0 port, az illesztőkártyát a számítógépbe helyezve 2 db USB 3.0 port áll rendelkezésére, biztosítva a teljes USB 3.0 adatátviteli sebességet. A csomaghoz telepítési útmutatót is mellékelünk.

Az USB 3.0 visszafelé kompatibilis asztali számítógépe vagy notebookja USB 2.0 portjaival.

A nagyobb biztonság érdekében mellékeljük hozzá a Nero BackItUp and Burn Essentials szoftvert, amely segít a laptop vagy az asztali számítógép merevlemezének biztonsági mentésében. A BackItUp and Burn Essentials szoftver három alkalmazás egyben. Fájljairól, mappáiról és meghajtóiról bármikor készíthet biztonsági mentést, vagy a még nagyobb biztonság érdekében előre beállíthat egy meghatározott időpontot a biztonsági mentés számára. A Nero Express segítségével fájljait CD vagy DVD lemezre írhatja, a Nero RescueAgent segítségével pedig sérülésük esetén helyreállíthatja fájljait.

A Nero BackItUp and Burn Essentials szoftver a Windows XP, Vista és a Windows 7 rendszerekkel kompatibilis (a Mac OS rendszerrel nem).

A Verbatim merevlemezekhez a Green Button energiatakarékossági szoftvert is mellékeljük. A Green Button szoftver használaton kívüli állapotban szünetelteti a merevlemez forgatását, ezáltal növeli az eszköz hatásfokát, és energiát takarít meg.

Háromféle „Alvóállapot-beállítás” érhető el. A készenléti üzemmód bekapcsolása a használat befejezését követő 10 és 120 perc közötti időtartamon belül 10 perces lépésekben állítható. Az Asztalon található Green Button ikonra duplán kattintva a meghajtó azonnal készenléti üzemmódra vált, de beállíthatja a meghajtót úgy is, hogy soha ne kapcsoljon készenléti üzemmódra („Never Suspend the disk”).

Kétéves, korlátozott Verbatim garancia
Kapacitás: 3 TB
Csatlakozás: USB 3.0
Méret: 202 x 114 x 40 mm (H x Szé x Ma)
Tömeg: kb. 1 kg