Mosókapszula, 14 db, ARIEL "Mountain spring"

Mosókapszula, 14 db, ARIEL "Mountain spring"

"Mosókapszula fehér ruhákhoz. Engedje Ön is otthonába az alpesi szellõ friss illatát! Elõadagolt. A gél állagú mosószer vízben oldódó, PVA fóliából készült kapszulákba van csomagolva Az Ariel mosószerkapszula az Ariel legkorszerûbb technológiájával készült.
Háromszoros koncentráltsága a mosás 3 különbözõ fázisát ötvözi magában, ezek a tisztítás, folteltávolítás és a ragyogást kölcsönzõ hatás.
Az Ariel mosószerkapszulákat úgy tervezték, hogy egymástól elkülönített párnácskái egy normál mosáshoz a megfelelõ mennyiségû hatóanyagot tartalmazzák. A patyolattisztaság érdekében eltávolítja a makacs foltot a ruhából, még azokat is, amelyek mélyen a szövet belsejébe hatoltak. Akár 30 fokon is hatékony. Kétszeres töménységû folteltávolító erõvel rendelkezik az univerzális folyékony Ariel mosószerrel összehasonlítva. Egyszerû használat és adagolás. Egyszerû tárolás otthonában – újrazárható dobozbankapható. 1. Helyezze az Ariel Power mosókapszulákat a dob hátsó részébe. 2. Tegye rá a mosnivaló ruhákat. 3. A kapszula teljesen feloldódik a vízben és számos makacs foltot eltávolít. Kiszerelés: 14 db/doboz"

A kosár tartalma:

Nincs termék a kosárban.