Memóriakártya, Micro SDHC, 16GB, Class 10, adapterrel, VERBATIM

Memóriakártya, Micro SDHC, 16GB, Class 10, adapterrel, VERBATIM

A jelenleg legkisebb méretû memóriakártyaként forgalomban lévõ microSDHC memóriakártya kifejezetten mobiltelefonokhoz lett kialakítva. Ez a kisméretû memóriakártya rendkívül kevés energiát fogyaszt, és ily módon a mobiltelefonban lévõ akkumulátor feltöltött állapotát meghosszabbítja. GPS eszközökhöz, MP3-lejátszókhoz, digitális fényképezõgépekhez és PDA eszközökhöz is használható.

A memóriakártyával kompatibilis eszközök listája napról-napra nõ, és a Verbatim microSD-memóriakártya SD adapterrel való használat esetén minden olyan eszközzel kompatibilis, amely SDHC-nyílással rendelkezik.

Minden kártya tartalmazza a szerzõi jogokat kezelõ legújabb technológiát, amely gondoskodik a digitális eszközök (képek, filmek, zenék stb.) számítógépes hálózaton, személyes használat céljából történõ legális továbbításáról.

Az SD High Capacity (SDHC) az SDA 2.0-s specifikáción alapuló legújabb SD memóriakártya, amelynek kapacitása meghaladja a 2 GB értéket. A memóriakártya által kínált elõnyök közé tartozik a megnövelt kapacitás és a gyorsabb adatátviteli sebesség. A sebességosztály specifikációja az osztály száma szerint osztályozza a teljesítményt, és lehetõvé teszi a teljesítmény kiszámítását. A 10. osztályú besorolás legalább 10 MB/mp adatátviteli sebességet jelez.

A microSDHC embléma bejegyzett védjegy.

Zöldebb, kevesebb mûanyaggal.
A csomag a korábbi csomagolásokhoz képest 90%-kal kevesebb mûanyagot tartalmaz.

Kapacitás: 16 GB
Írási sebesség: 10MB/Sec
Olvasási sebesség: 10MB/Sec

A microSDHC alapfelszereltségéhez tartozó SD-adapterrel szabványos SD-kártyaként is használható, ami jelentõsen bõvíti a támogatott eszközök körét. Gyerekjáték a képek és az adatok átvitele a kamera és a PC, illetve a mobiltelefon között!

A kosár tartalma:

Nincs termék a kosárban.