Zsebnaptár, álló elrendezésû, ABSOLUT "Prestige", konyak

Zsebnaptár, álló elrendezésû, ABSOLUT "Prestige", konyak

Megnövelt fényerõ, hosszabb üzemidõ
A legújabb WayteQ x985BT navigáció méltó utódja az x980BT-nek. Nem csak az elegáns külsõ és a letisztult dizájn különbözteti meg ez elõdjétõl, hanem az új MStar MSB2531A kétmagos, Cortex-A7, 800 MHz-es processzor, a megnövelt fényerejû kijelzõ és az hosszabb akkumulátor üzemidõ

Új, letisztult külsõ
A készülék háza is megújult, letiszult dizájn jellemzi, amely már érezhetõen vékonyabb is! Az ergonómikus kialakítás könnyebb használatot tesz lehetõvé.

Ideális memória és tárhely
256 MB RAM memória, valamint 8 GB tárhely áll rendelkezésre, így minden feladatot könnyen ellát. MicroSD/SDHC kártyákkal maximum 32 GB-ig tovább bõvíthetõ a tárhely.

Gyors navigáció
Még gyorsabb és pontosabb helymeghatározást tesz lehetõvé az MStar MSR2112 GPS vevõje, amely 66 csatornán is képes kommunikálni a mûholdakkal.
A fõ CPU-ba integrálásra került egy külön GPS számításokra bevethetõ, 250 MHz-es segédprocesszor, valamint az új navigációs szoftverek (pl. Sygic) 3D megjelenítéséért felelõs 2D/3D gyorsító is.

Bluetooth kihangosító
Vezeték nélkül teremthetünk kapcsolatot mobiltelefonunkkal, így a készülék hangszóróját kihangosítóként is használhatjuk.
Az arra alkalmas telefonunkról a névjegyben tárolt adatokat áttölthetjük a navigációs készülékre Így hívásfogadáskor rögtön azonosítható a hívó fél, illetve könnyen kiválasztható a hívandó fél is.
Ez a funkció jelentõs kényelmet jelent a Bluetooth kapcsolat használatakor.

FM transmitter
Tovább hangosíthatjuk a készüléken hallható hangokat (navigáció, filmek, zenék) egy megadott rádiófrekvencián keresztül.
Már csak az autórádiót kell a megfelelõ frekvenciára hangolni és kedvenc zenéink, videoklipünk vagy akár a navigációs szoftver hangját az autó hifin élvezhetjük.

Multimédia és felhasználói felület
A korábbi modellekhez hasonlóan az x985BT is képes zenét, filmet, képet, eBook-ot és Flash tartalmat lejátszani, valamint elõre telepített játékok is vannak a készüléken.
21 féle nyelvbõl választhatunk. (Természetesen a magyar és angol nyelv is elérhetõ.)
A menüben hasznos alkalmazások, pl. számológép és mértékegység-váltó állnak rendelkezésre.


Akkumulátor :1500 mAh
Bluetooth :Igen
Bõvíthetõ memória :Igen
CPU :Mstar MSB2531
CPU sebesség :0,8 GHz
GPS :Igen
Kijelzõ felbontás :800 x 480
Kijelzõ típus :TFT LCD
Magasság (mm) :85,9 mm
Memóriakártya foglalat :MicroSD 32GB-ig
RAM :256 MB
ROM :8 GB
Szélesség (mm) :135 mm
Vastagság (mm) :14 mm
Térkép szoftver :Sygic Teljes-Európa navigációs szoftver
Kijelzõ méret :5 "

A kosár tartalma:

Nincs termék a kosárban.